maandag 26 oktober 2009

Bijzondere ondernemingsraad vrijdag 23 oktober 2009


Volgende organisatiewijzigingen worden door de werkgever medegedeeld binnen engineering:

Dhr. Pieter Viaene wordt verantwoordelijk voor productontwikkeling hakselaar en druivenplukker en ad interim verantwoordelijk voor het platform van de hakselaar.
Dhr. Viaene wordt vervangen door Dhr. Kurt Cappon die verantwoordelijk wordt voor de productontwikkeling van de baler. Dhr. Rudy Vonck wordt verantwoordelijk voor het testen van maaidorser, hakselaar en druivenplukker. Dhr. Paul Tyvaert wordt verantwoordelijk voor ontwikkeling, o.a. een standaartcabine voor alle oogstmachines en standaardisatie van het elektrische gedeelte en transmissies van de oogstmachines.
Deze maatregelen worden genomen naar aanleiding van discussies binnen de management meetings over de kwaliteisproblemen van de hakselaar.


Volgende organisatiewijzigingen binnen productie worden aangekondigd door werkgever:

De organisaties worden gestroomlijnd naar volumes, er wordt van 5 naar 4 MBU's overgegaan, met telkens een nieuw persoon als hoofd van elke MBU. Deze wijzigingen gaan in op 1 november 2009.
Dhr. Geert Dejonge wordt logistieke planning verantwoordelijke. Dhr. Roger Landschoot krijgt montage balenpers en montage hakelaar als verantwoordelijheid.
De afdeling montage maaidorser krijgt Dhr. Stefaan Vandewalle als afdelingshoofd. Schilderij en lasserij vallen onder de verantwoordelijkheid van Dhr. Erik Meire. Draaierij en plaatwerkerij valt onder de leiding van Dhr. Luc Tytgat. Plantmanger Tom Verbaeten wordt de interne WCM coördinator binnen de groep.

Resultaten 3de kwartaal:

Bij het bekendmaken van de resultaten van CNH van het derde kwartaal wordt er medegedeeld dat er overgegaan wordt tot een reductie van de personeelskosten van 10 a 11 procent. De Voorzitter meldt dat dit gaat over de mededeling van mei 2009 waar aangekondigd werd dat er wijzigingen moesten gebeuren op het niveau van de structuren(bedienden). Deze wordt momenteel uitgevoerd










Geen opmerkingen:

Een reactie posten